Septemberaktiviteter

I september inviterer trimgruppa til Liland IF deg med på flere aktiviteter.

Familietur til Øysundfjæra

Øysundfjæra
Øysundfjæra (klikk på navnet for å få plassering på kart)

I forbindelse med friluftlivets uke inviterer vi til familietur, med grilling og ettermiddagskaffe, i Øysundfjæra  – fredag 6. september kl. 18:00 til 20:30. Alle tar med seg niste og drikke – eventuelt det dere ønsker å grille. LIF fyrer på grillen. Velkommen store og små til grilling i fjæra.
Vi tar værforbehold!

Tur i Lilandsfjellet

Stuslåtta
Oppmøte og avmarsj fra Stuslåtta (klikk for plassering på kart)

Under folkehelseuka kan du bli med på tur i Lilandsfjellet. Oppmøte i Stuslåtta søndag  8. september kl. 11: 00. Vi går samlet. Turen går via Holla over Veten, forbi ruinene til den gamle skihytta til LIF – tilbake langs Voldbuveien. Det blir kafferast underveis. Ta med niste og drikke. Trimgruppa i LIF ønsker alle turkamerater velkommen på tur!

Vetenhytta
Den gamle LIF-hytta på Vetensletta (klikk for plassering på kart)

Kulturminnedagen

Velkommen til kulturhistorie i nærområdet!
Trimgruppa I LIF inviterer til snekkerfabrikken i Bogen søndag 15. september kl. 12:00. En bedrift med lang historie.

Snekkerfabrikken i Bogen (klikk for plassering på kart)

John Danielsen forteller og guide oss igjennom historien til fabrikken. Snekkerfabrikken i dag er bygninger etter nedlagte Ofoten Jernmalmgruber. Guide  Asbjørn Pettersen og forteller om Ofoten Jernmalmgruber, og viser bilder. Det finnes en gruvegang under snekkerfabrikken.  Vil du gå inn må du ta med støvler, hjelm og lykt. Dere  blir guidet, men går på eget ansvar. Vi må ha en kaffepause, så ta med mat og drikke. Varighet på 2-3 timer.