Nyttig foredrag og treningsøkt

Shaher Shalfawi på LIF-trening

Deltakerne fra G16 som deltok på foredraget og treningsøkta med Shaher Shalfawi

Shaher Shalfawi sitt strålende foredrag om fysisk prestasjonsevne (kondisjon) var vellykket, nyttig og lærerikt.

Spillere fra G16 deltok, sammen med foreldre og andre fotball- og treningsinteresserte. Shaher fortalte om og belyste betydningen god kondisjon har for prestasjonene på fotballbanen og i andre idretter (og dagliglivet ellers).

Det er svært unikt og spesielt at en slik ressurs innenfor trening kommer til et lite sted som Liland. Liland IF er svært takknemlige overfor Shaher Shalfawi og tidligere HIL-trener Tor Arne Jakobsen, som innledet til foredraget. Shaher Shalfawi er forsker ved Norges Idrettshøgskole. Han har blant annet jobbet tett med Egil Drillo Olsen.

LIF vil komme tilbake med flere bilder og video fra treningsøkta.